Trend zomer 2017

De winter is weer voorbij, tijd voor de zomer! Maar wat is nu helemaal de trend van deze zomer? Hierboven vind je een overzicht van de zonnebrillen waarmee je voor de dag kunt komen. En die natuurlijk je ogen goed beschermen en lekker zitten.

1. spiegelende glazen --> Een zonnebril met spiegelende glazen zijn het helemaal. Het geeft een zonnige uitstraling en je ogen zijn niet te zien. De ander kijk voornamelijk naar zichzelf. 

2. wayfarer --> het bekende model van Ray Ban. Een zonnebril die altijd goed is. Is te bestellen in verschillende kleuren monturen en modellen. 

3. dubbele neusbrug --> niet een gewone neusbrug, maar één die voornamelijk opvalt. De dubbele neusbrug komt veel terug deze zomer. Soms wat subtieler, maar mag ook best opvallend zijn. 

4. rond --> ronde zonnebrillen maken je look retro. Helemaal van nu en lekker zomers. Uiteraard weer met spiegelende glazen, of wat neutraler. 

5. mat --> de meeste monturen hebben een matte uitstraling. Of het montuur nu rond of rechthoekig is, dat maakt niet uit. Mat is in!

Hoewel er altijd een trend is, mag tegenwoordig alles. Van saai tot extravagant. Neem een kijkje in onze webshop en bestel jouw zonnebril met 15% korting.