Contactlenzen aanschaffen

Denk je erover om contactlenzen aan te schaffen? Dan ben je bij Eye Fashion aan het juiste adres. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten zijn ervaren, werken zeer nauwkeurig en hebben kennis van de laatste ontwikkelingen door regelmatig congressen en cursussen te volgen. De ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen gaan de laatste tijd zeer snel, en jouw contactlensspecialist zal dan ook tijdens iedere controle bekijken of het type contactlens dat jij draagt nog wel de meest ideale voor jouw ogen is. Zo kun je altijd veilig, gezond en comfortabel lenzen dragen.

Uw contactlensspecialisten zijn:

  • Hillegom: Henk van der Linden
  • Noordwijk: Marcus Graner
  • Oegstgeest: Paul Graafstal & Henk van der Linden 

Aanpassing

Indien je overweegt om contactlenzen te gaan dragen, kun je een afspraak maken met een van onze contactlensspecialisten. Omdat lenzen aanpassen maatwerk is, zal de specialist eerst een nauwkeurig oogonderzoek uitvoeren, waarbij bepaald wordt of jouw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen. Ook jouw sterkte en de vorm van jouw ogen worden opgemeten. Samen kiezen we de meest geschikte contactlens uit ons ruime assortiment en leren wij je hoe je met de lenzen om moet gaan. Indien de lenzen na een proefperiode bevallen, bestellen wij jouw definitieve contactlenzen.

Controle

Ieder half jaar word je opgeroepen voor een contactlenscontrole. Tijdens deze controle beoordeelt de specialist of de lens die je draagt nog wel geschikt voor je is. Hij bekijkt onder andere de sterkte, de pasvorm en het draagcomfort. Eventueel kan er worden overgestapt op een ander type lenzen. Deze controles zijn erg belangrijk, omdat eventuele problemen vroegtijdig gesignaleerd kunnen worden.

Vloeistof

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment contactlensvloeistoffen, van diverse leveranciers. En hebben wij jouw type vloeistof niet voorradig, dan kunnen wij deze altijd voor je bestellen. Naast de bekende merken voeren wij ook ons huismerk, de ‘Eco’ lijn, die iets voordeliger is. Hierin zijn alle types vloeistoffen voor zowel harde als zachte contactlenzen opgenomen.