Daglenzen met korting

BEGIN JE DAG MET FRISSE SCHONE LENZEN!

Daglenzen zijn contactlenzen die je maar één dag draagt. Je doet ze 's morgens in en 's avonds bij het uitdoen gooi je ze weg. Je hoeft ze dus niet te bewaren zoals week- of maandlenzen. De volgende dag begin je weer met een fris schoon paar lenzen. Niet voor niets zijn daglenzen populair! Een stuk minder gedoe en ook nog eens heel hygiënisch. 

DAILIES daglenzen

Wist je dat je 14.000 keer per dag knippert? Wat je dan wilt is een lens die je ogen goed bevochtigd. De DAILIES daglenzen verfrissen je ogen bij elke knipperslag. Goede comfort en ook nog eens hygiënisch omdat je iedere dag een andere lens in doet. Ook is het een fijne lens voor beginnende lensdrager! 

Test het gemak

Iedereen kan daglenzen dragen! Ze zijn ideaal als je maar af en toe lenzen draagt, als je snel last hebt van geïrriteerde ogen en handig op vakantie of als je op reis bent. 


Twijfel je nog? Dan is nu je kans om ze uit te proberen! Bestel in één van onze winkels een pakket DAILIES en krijg vanaf € 15 voordeel! Maak op deze manier kennis met het gemak van daglenzen. Onze gespecialiseerde contactlensspecialisten helpen je graag verder.