Eye Fashion Opticien Leiden

Extra veiligheidsmaatregelen

In deze tijd staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel en nemen wij de richtlijnen van het RIVM zeer serieus. Daarom zijn oog-medische onderzoeken en reguliere lenzencontroles op dit moment niet mogelijk. Ingeval er problemen met uw lenzen zijn, kunt u ons bellen. Wij zullen u dan zoveel mogelijk telefonisch proberen te helpen. Indien u aan nieuwe lenzen toe bent, kunt u deze per e-mail via henkvanderlinden@eye-fashion.nl bestellen.

Wij zijn wel geopend voor oogmetingen, het uitzoeken van monturen, zonnebrillen en het bestellen van uw lenzen. Ook voor afhaalproducten zoals contactlensvloeistoffen blijft u bij ons welkom.

Wij hopen op uw begrip in deze onzekere tijd.

Onze Winkels vind je ook in:

Openingstijden Eye Fashion Opticien Leiden

Vanwege het coronavirus zijn er aangepaste openingstijden:

  • dinsdag GESLOTEN
  • woensdag 12.00 - 15.00
  • donderdag GESLOTEN
  • vrijdag GESLOTEN
  • zaterdag 12.00 - 15.00

Eye Fashion Opticien Leiden

Haarlemmerstraat 58
2312 GC Leiden
tel: 071 - 51 40 148
leiden@eye-fashion.nl
In dit mooie pand aan de Haarlemmerstraat 58 in Leiden is Eye Fashion Opticien al sinds 1969 gevestigd; toen nog onder de naam Bril 58. Onze opticiens staan hier altijd voor u klaar met een persoonlijk oogadvies en een helpende hand bij het uitzoeken van een bril uit de grote collectie merkmonturen. Henk van der Linden is optometrist en gespecialiseerd in contactlenzen. Hij adviseert u welke contactlenzen het beste bij uw ogen passen.