Garantie

Is er iets aan de hand met een product dat je bij Eye-Fashion.nl heeft aangeschaft, dan kun je uiteraard een beroep doen op Eye Fashion voor het uitvoeren van de garantie. De uitvoering van garantie wordt opgevolgd conform de voorschriften van de fabrikant.

Uiteraard staan wij er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.


Garantiegeval melden

Bij een garantie of defect kun je het product kosteloos retourneren. Verpak te allen tijde jouw bestelling zeer goed en degelijk om beschadigingen te voorkomen. Om het geheel te bespoedigen vragen wij je een garantie of defect aan te melden per e-mail met een duidelijke klachtomschrijving en jouw ordernummer. Zodoende komt het direct bij de juiste persoon terecht. De retourprocedure krijgt u na jouw aanvraag per email toegestuurd afgestemd op jouw wensen en situatie. Mail ons hiervoor op webshop@eye-fashion.nl.