Glazen op maat


Visioffice

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat elk oog uniek is. Dus moet elk brillenglas dit ook zijn! Eyecode, de nieuwste technologie, houdt rekening met uw unieke ooggegevens om zo uw persoonlijke, op maat gemaakte brillenglazen te ontwerpen. Door een dynamische 3D meting met ons nieuwe meetapparaat Visioffice zijn wij in staat om meer dan 20 verschillende gegevens te verwerken in de berekening en productie van uw brillenglazen. 

Nadat u uw keuze gemaakt heeft voor een montuur kunnen wij aan de hand van een snelle meting, op basis van het draaipunt van uw oog, uw natuurlijke kijkbeweging registreren. Het resultaat is een glas met 5 keer meer precisie, ongeacht uw kijkrichting.


Varilux S 4D

Varilux S 4D is het meest geavanceerde Varilux-glas op maat. Zoals iemand rechts- of linkshandig is heeft u ook een dominant oog. Dit dominante oog heeft een leidende rol en kijkt in het dagelijks leven eerst naar het beoogde doel. Door rekening te houden met uw ziende dominante oog bij het produceren van uw brillenglazen ervaart u een verbeterde reactiesnelheid.

Reflex Vision
Deze volledig gepersonaliseerde multifocale glazen bieden de dragers een verbeterde kijksnelheid. Door rekening te houden met uw ziende dominante oog zorgt Varilux S 4D in combinatie met de andere technologieën voor evenwicht in beweging, de breedste gezichtsvelden en een snellere reactiesnelheid.

De Ultieme Personalisatie
De Varilux S 4D is het meest geavanceerde multifocale brillenglas. Door rekening te houden met 15 persoonlijke parameters is Varilux S 4D het ultieme gepersonaliseerde brillenglas. Om deze metingen uit te voeren hebben we de beschikking over de elektronische meetzuil van Essilor: Visioffice.