Indivisual - maatwerk lenzen

THE.PERFECT.VIEW

De Indivisual maandlenzen zijn het ultieme maatwerk! Nu in Leiden en Hillegom alleen bij ons aan te meten!

Een maatpak en een confectiepak kunnen allebei passen, maar een maatpak zit toch echt iets lekkerder. Dat is logisch, want het is speciaal voor jou op maat gemaakt.
Dit is ook het principe van Indivisual maandlenzen. Voor veel mensen zijn standaard lenzen prima, maar sommigen hebben maatwerk nodig. En degenen die kunnen kiezen? Zij merken het verschil in zicht en comfort.

 

Maatwerk is de essentie van Indivisual contactlenzen! 

 

Maar wat betekent maatwerk?

Er is een verschil tussen zogenaamde standaard lenzen en lenzen op maat.
Disposable lenzen worden in grote getalen gemaakt. Er worden per keer erg veel lenzen van hetzelfde model en dezelfde sterkte geproduceerd. Vervolgens wordt er gekeken welke lens het beste past op jouw oog.

Bij maatwerk lenzen redeneren we precies andersom. Elk oog is uniek. Een oog wordt eerst helemaal in kaart gebracht. Op basis van meer dan 100.000 meetpunten worden zowel de sterkte, de bolling als de diameter van jouw ogen bepaald. Op basis van die gegevens produceren we vervolgens een set lenzen. Ultiem maatwerk, alleen geschikt voor jouw ogen.

Waarom kiezen voor maatwerk?

Hét voordeel van maatwerk is de passing. Doordat Indivisual lenzen speciaal voor jouw ogen worden gemaakt, passen ze perfect!
Dat zorgt voor comfort: de lenzen bewegen niet te veel en niet te weinig. Ze zitten precies goed en daardoor voel je niet dat je lenzen in hebt. Ook is er minder kans op vuil of stofjes achter je lenzen. En dan hebben we nog het zicht. Door die perfecte passing vervormt de lens minimaal. Hierdoor zie je de hele dag super scherp.

Kiezen voor Indivisual is dus kiezen voor maatwerk. Standaard lenzen zijn nou eenmaal standaard. Ze passen op het gemiddelde oog, maar zijn daardoor lang niet voor iedereen geschikt. Dan is maatwerk noodzakelijk. Gelukkig is dat ook meteen de beste optie.

Aanmeten

Kom naar onze winkel in Leiden of Hillegom om jouw perfect passende lenzen aan te meten. Elk oog is uniek en een goede meting is daarbij zeer belangrijk. De opgemeten gegevens sturen wij naar de fabrikant die jouw lenzen gaat maken met de nieuwste technieken en superslimme software. Zo kun jij genieten van optimaal comfort en scherp zicht.

indivisual