Kinderen

Oogmeting

Het kan zijn dat je kind moeite heeft om de letters op het schoolbord scherp te zien. Heb je het vermoeden dat hij of zij een bril nodig heeft, kom dan eens langs bij Eye Fashion voor een gratis oogmeting. Het is belangrijk dat u er vroeg bij bent. Als uw kind nog erg jong is en de ogen hierder sterk accomoderen, bestaat de mogelijkheid dat we u en uw kind doorsturen naar een oogarts. 

Kinderbrillen

In de meeste winkels hebben we een leuke collectie kinderbrillen hangen. Daarnaast werken we met een kinderbrillendoos; een koffer vol met leuke, trendy kindermonturen. Deze koffer rouleert tussen onze winkels, zodat de collectie steeds aangevuld en vernieuwd wordt. Op dit moment zitten o.a. de nieuwe collecties van Vingino, Ray Ban, Guess en Nike in de koffers. Kom naar één van onze winkels en vraag naar deze collectie!

Gratis glazen

Als u een kinderbril aanschaft bij Eye Fashion, dan krijgt u de glazen gratis! Deze actie geldt het hele jaar, voor kinderen tot en met 12 jaar, en tot en met sterkte +/- 6.00 dpt. Kinderen hebben relatief vaak een nieuwe bril nodig; omdat hun sterkte niet meer klopt of omdat het montuur stuk is. Met deze actie van Eye Fashion blijft het aantrekkelijk om een (nieuwe) kinderbril aan te schaffen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.