Levering & Verzending

Leveringstermijn

Levering van betaalde webshopbestellingen geschiedt doorgaans binnen twee tot vijf werkdagen na ontvangst betaling. Wij streven ernaar jouw bestelling binnen twee werkdagen te verwerken. De verzending verloopt vervolgens via Post NL en duurt meestal één werkdag. In de meeste gevallen zal je jouw pakket dus binnen drie werkdagen ontvangen. 

Omdat een aantal producten in onze webshop op een speciale manier verzonden dienen te worden (bijvoorbeeld in verband met breekbaarheid) kan de levertijd van deze producten langer zijn dan vijf werkdagen.


Voorraad

Wij streven ernaar alleen producten aan te bieden die wij ook daadwerkelijk op voorraad hebben. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, zullen wij hierover contact met je opnemen. Wij kunnen in dat geval het product voor je nabestellen bij de leverancier, een vervangend product aanbieden, of je kan de bestelling annuleren.
 

Verzending

Producten worden altijd aangetekend verzonden, behalve als de aard van het product dit niet toelaat. De kosten van een aangetekende verzending, die via Post NL verloopt, zijn € 2,95 per verzending (binnen Nederland) en €7,15 voor verzending naar België en Duitsland. Kies je voor verzending onder rembours dan zijn de kosten €15,00. Op het moment dat de consument tekent voor ontvangst is de consument verantwoordelijk voor (de staat van) het artikel.

Post NL verzending en bezorging
De meeste artikelen worden per Post NL verstuurd. Let hierbij op dat rembours (betaling aan de postbode) niet op zaterdag wordt aangeboden. Indien je niet thuis bent biedt Post NL de zending de volgende dag nog een keer aan. Mocht je ook deze aanbieding missen dan kun je het pakketje nog 2 weken ophalen op het Postkantoor. Hiervan word je door de Post NL middels een kennisgeving op de hoogte gesteld.

Speciale verzending
Een aantal artikelen die wij aanbieden op onze website kunnen, bijvoorbeeld vanwege het formaat of breekbaarheid, niet verzonden worden met Post NL. In dat geval nemen wij contact met je op om een afspraak te maken over de levering.