Oogmeting

Deskundige oogmeting

Voordat wij u advies kunnen geven over de juiste glazen, worden uw ogen altijd deskundig opgemeten door een van onze gediplomeerde opticiens. Deze metingen zijn nauwkeurig, waardoor wij uw exacte sterkte kunnen bepalen. Aan de hand van deze meting bekijken wij samen met u welke glazen voor u de beste keus zijn. Een oogmeting is bij Eye Fashion altijd inbegrepen.

In ons filiaal in Katwijk beschikken wij over apparatuur waarmee wij een snelle oogtest kunnen uitvoeren. Hiermee bepalen wij globaal of u een oogafwijking heeft, en hebben wij een indicatie van de eventuele sterkte. Twijfelt u of u een bril nodig heeft? Kom dan eens langs bij Eye Fashion Katwijk voor een oogtest.

Maatwerk

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat elk oog uniek is. Dus moet elk brillenglas dit ook zijn! Eyecode, de nieuwste technologie, houdt rekening met uw unieke ooggegevens om zo uw persoonlijke, op maat gemaakte brillenglazen te ontwerpen. Door een dynamische 3D meting met ons nieuwe meetapparaat Visioffice zijn wij in staat om meer dan 20 verschillende gegevens te verwerken in de berekening en productie van uw brillenglazen.

Nadat u uw keuze gemaakt heeft voor een montuur kunnen wij aan de hand van een snelle meting, op basis van het draaipunt van uw oog, uw natuurlijke kijkbeweging registreren. Het resultaat is een glas met 5 keer meer precisie, ongeacht uw kijkrichting.

Het unieke meettoestel Visioffice staat in al onze winkels! Voor meer informatie klik hier.