Oogmeting

Deskundige oogmeting

Voordat wij jou advies kunnen geven over de juiste glazen, worden je ogen altijd deskundig opgemeten door een van onze gediplomeerde opticiens. Deze metingen zijn nauwkeurig, waardoor wij jouw exacte sterkte kunnen bepalen. Aan de hand van deze meting bekijken wij samen welke glazen voor jou de beste keus zijn. Een oogmeting is bij Eye Fashion altijd inbegrepen.

In ons filiaal in Katwijk beschikken wij over apparatuur waarmee wij een snelle oogtest kunnen uitvoeren. Hiermee bepalen wij globaal of je een oogafwijking hebt, en hebben wij een indicatie van de eventuele sterkte. Twijfel je of je een bril nodig hebt? Kom dan eens langs bij Eye Fashion Katwijk voor een oogtest.

Maatwerk

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat elk oog uniek is. Dus moet elk brillenglas dit ook zijn! Eyecode, de nieuwste technologie, houdt rekening met jouw unieke ooggegevens om zo jouw persoonlijke, op maat gemaakte brillenglazen te ontwerpen. Door een dynamische 3D meting met ons nieuwe meetapparaat Visioffice zijn wij in staat om meer dan 20 verschillende gegevens te verwerken in de berekening en productie van jouw brillenglazen.

Nadat je jouw keuze gemaakt hebt voor een montuur kunnen wij aan de hand van een snelle meting, op basis van het draaipunt van jouw oog, jouw natuurlijke kijkbeweging registreren. Het resultaat is een glas met 5 keer meer precisie, ongeacht jouw kijkrichting.

Het unieke meettoestel Visioffice staat in al onze winkels! Voor meer informatie klik hier.