Retourneren

Bij de aankoop van producten in onze webshop heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Retour sturen is niet mogelijk voor speciaal bestelde artikelen.

Kosten retourneren 

Alleen de kosten van de verzending zijn voor jouw rekening. Het verzenden van een pakket via Post NL kost momenteel €6,95.

Uw aankoopbedrag

Wanneer wij jouw geretourneerde pakket in goede staat ontvangen zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Retouradres

Je kan jouw product(en) op twee verschillende manieren retourneren:

  • Je mag jouw artikelen terugbrengen naar een van onze winkels
  • Je kan jouw artikelen retour sturen per post. Gebruik hiervoor dit retourformulier.