Trend zonnebrillen 2020

Trend zonnebrillen 2020

Wil jij er deze zomer weer helemaal hip bijlopen? We geven je graag de beste tips op zonnebrillen gebied voor deze zomer!

Rond
Rond is helemaal hip. Lekker retro! Ga je voor groot rond, of liever klein rond? Het maakt voor deze zomer helemaal niks uit. Er is keus genoeg op het vlak van ronde zonnebrillen!

Pilotenbril
De pilotenbril is eigenlijk al jaren altijd goed. Dus ook deze zomer zal de pilotenbril een graag geziene gast zijn. De pilotenbril heb je in veel verschillende kleuren en varianten.

Cateye
Voor een super vrouwelijke touch is de cateye zonnebril deze zomer een musthave. Het gaat vooral om groot, zachte vormen en sierlijke sexy look.

Wayfarer en Clubmaster
De bekende modellen van Ray Ban. Een zonnebril die er is in veel verschillende kleuren. Dus ga jij voor die spetterende opvallende kleur, of meer casual zwart en bruin?

Mirror glazen
Vul je montuur aan met spiegelende glazen. Ook deze zomer zijn de spiegelende glazen hip. Stoer en zonnig! Ook de mirror zonneglazen zijn er in verschillende kleuren.

Kies links in het menu welke vorm, kleur en andere specificaties die je wenst. Je krijgt direct een overzicht van de nieuwste zonnebrillen. Wil je de hele collectie zien van een bepaalde trend? Klik dan op de titel van de trend. Zonnebril uitgekozen? Bestel dan direct met 15% korting.