Diverse glazen van Varilux

HAAL MEER UIT JE DAG

Een dag bestaat uit meerdere activiteiten en onderdelen. Hoeveel verschillende activiteiten onderneem jij per dag? Dat zijn er meer dan je denkt! Van werken, boodschappen doen tot sporten en van reizen tot heerlijk genieten van het najaarszonnetje. Met je dagelijkse Varilux multifocale bril zie je met één bril op alle afstanden scherp. Maar wist je dat er ook Varilux brillenglazen bestaan met specifieke eigenschappen die je ogen extra ondersteunen tijdens al deze momenten?
 
07.30 uur: naar het werk met de autobril
Klaar om de dag te starten en naar het werk te gaan. Een autobril maakt iedere rit aangenamer en veiliger. Deze vermindert hinderlijke schitteringen in het donker en je geniet van een verhoogd contrast. We kunnen de meekleurende brillenglazen van Transitions Xtractive ook aanbevelen: deze kleuren zelfs op achter de autoruit! 

09.30 uur: aan het werk met de multimediabril
We zijn constant verbonden via allerlei digitale apparaten. Multimediabrillenglazen helpen de ogen ontspannen bij het kijken naar digitale beeldschermen. Daardoor heb je minder snel last van vermoeide en droge ogen of nek- en schouderklachten. 

12.30 uur: genieten van de zon met de zonnebril
Overdag even een frisse neus halen en genieten van de najaarszon! Zorg dan wel voor een goede UV-bescherming. Kies daarom een zonnebril met een zo hoog mogelijke Eye-Sun Protection Factor (E-SPF). Wist je dat wij je zonnebril identiek kunnen maken aan je dagelijkse Varilux bril? Je kiest alleen een andere kleur brillenglazen. 

18.30 uur: actief met de outdoorbril
Heb je een actieve of sportieve levensstijl, dan mag een outdoorbril niet ontbreken. Deze brillenglazen zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating. Verbeter je prestaties door je brillenglazen af te stemmen op je outdoor-activiteit. 
 
Geniet van elk detail in je leven met de nieuwste generatie Varilux brillenglazen. Je dag vraagt om meer dan één bril, met glazen uit de categorieën ‘auto’, ‘multimedia’, ‘zon’ of ‘outdoor’. Onze medewerkers adviseren je het beste paar brillenglazen op basis van je dagelijkse activiteiten en kijkbehoeften.