Voordeel voor contactlensdragers

Gratis brillenglazen

Het kan heel handig en leuk zijn om een bril te hebben naast uw contactlenzen. Bijvoorbeeld als u 's avonds last heeft van vermoeide ogen en graag uw lenzen uit zou willen doen. Of wanneer u uw contactlenzen niet kunt dragen, omdat uw lens stuk is of u een ontsteking heeft. Daarom geeft Eye Fashion u nu gratis enkelvoudige glazen op sterkte bij aanschaf van een montuur naar keuze!

Vraag in de winkel naar de voorwaarden. U kunt alleen van deze aanbieding gebruik maken als u contactlensdrager bent en klant van Eye Fashion.Lensabonnement

U kunt ook een lensabonnement kiezen. Met een lensabonnement van Eye Fashion bent u verzekerd van goede oogzorg. Het voorkomt complicaties en biedt u veel extra voordelen. Betalen gaat gespreid en automatisch, zonder extra kosten. Hieronder alle voordelen op een rij.

  1. 10% korting op een halfjaarpakket lenzen en de bijbehorende Eco vloeistof
  2. Onbeperkt contactlenscontroles door een specialist t.w.v. €25,- per controle
  3. 10% korting op extra verzachtende oogdruppels
  4. Tijdelijk vervangende lenzen bij breuk of verlies zonder kosten
  5. Gratis oogdrukmeting
  6. Gratis thuisbezorging van lenzen
  7. 10% korting op daglenzen voor vakantie, sporten of als reserveoplossing
  8. Een goede kwaliteit reservebril inclusief glazen voor €149,-
  9. 10% korting op zonnebrillen zonder sterkte
  10. Gratis enkelvoudige zonneglazen op sterkte in een montuur vanaf €139,-

Vraag naar de voorwaarden. Voordelen 4 en 7 en zijn niet van toepassing bij harde lenzen.

10% korting zonnebril

Als lensdrager heeft u het voordeel dat u een modieuze zonnebril kunt dragen. En het is natuurlijk belangrijk om uw ogen goed te beschermen tegen de zon. Daarom biedt Eye Fashion u een korting van 10% aan wanneer u een zonnebril bij ons koopt!

Vraag in de winkel naar de voorwaarden. U kunt alleen van deze aanbieding gebruik maken als u contactlensdrager bent en klant van Eye Fashion.


Lensabonnement

10% korting halfjaarpakket

Schaft u een halfjaarpakket contactlenzen plus vloeistof aan, dan krijgt u 10% korting op de totaalprijs. Een halfjaarpakket bestaat uit zes paar zachte contactlenzen plus een bijpassende vloeistof voor een half jaar. Uw contactlensspecialist zal u hierover informeren.