Voordeel

Contactlensklanten

Gratis glazen

Het kan heel handig en leuk zijn om een bril te hebben naast uw contactlenzen. Bijvoorbeeld als u 's avonds last heeft van vermoeide ogen en graag uw lenzen uit zou willen doen. Of wanneer u uw contactlenzen niet kunt dragen, omdat uw lens stuk is of u een ontsteking heeft. Daarom geeft Eye Fashion u nu gratis enkelvoudige glazen op sterkte bij aanschaf van een montuur naar keuze! Vraag in de winkel naar de voorwaarden. U kunt alleen van deze aanbieding gebruik maken als u contactlensdrager bent en klant van Eye Fashion.

10% korting op een zonnebril

Als lensdrager heeft u het voordeel dat u een modieuze zonnebril kunt dragen. En het is natuurlijk belangrijk om uw ogen goed te beschermen tegen de zon. Daarom biedt Eye Fashion u een korting van 10% aan wanneer u een zonnebril bij ons koopt! Vraag in de winkel naar de voorwaarden. U kunt alleen van deze aanbieding gebruik maken als u contactlensdrager bent en klant van Eye Fashion.

10% korting op halfjaarpakket

Schaft u een halfjaarpakket contactlenzen plus vloeistof aan, dan krijgt u 10% korting op de totaalprijs. Een halfjaarpakket bestaat uit zes paar zachte contactlenzen plus een bijpassende vloeistof voor een half jaar. Uw contactlensspecialist zal u hierover informeren.


Kinderen


Als u een kinderbril aanschaft bij Eye Fashion, dan krijgt u de glazen gratis! Deze actie geldt het hele jaar, voor kinderen tot en met 12 jaar, en tot en met sterkte +/- 6.00 dpt. Kinderen hebben relatief vaak een nieuwe bril nodig; omdat hun sterkte niet meer klopt of omdat het montuur stuk is. Met deze actie van Eye Fashion blijft het aantrekkelijk om een (nieuwe) kinderbril aan te schaffen! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.


Studenten


Als u student bent dan krijgt u bij Eye Fashion 20% korting op het montuur bij aanschaf van een complete bril, en 10% korting op contactlenzen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. De korting is alleen geldig op vertoon van uw studentenpas en niet i.c.m. andere kortingsacties.


Medewerkers LUMC & Universiteit Leiden

Als u een medewerker bent van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) of de Universiteit Leiden, dan krijgt u bij Eye Fashion 20% korting op het montuur bij aanschaf van een complete bril, en 10% korting op contactlenzen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. De korting is alleen geldig op vertoon van uw medewerkerspasje en niet i.c.m. andere kortingsacties.