Voordeel

Contactlensklanten

Gratis glazen

Het kan heel handig en leuk zijn om een bril te hebben naast je contactlenzen. Bijvoorbeeld als je 's avonds last heeft van vermoeide ogen en graag je lenzen uit zou willen doen. Of wanneer je jouw contactlenzen niet kan dragen, omdat je lens stuk is of je een ontsteking heeft. Daarom geeft Eye Fashion jou nu gratis enkelvoudige glazen op sterkte bij aanschaf van een montuur naar keuze! Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Je kan alleen van deze aanbieding gebruik maken als je contactlensdrager bent en klant van Eye Fashion.

10% korting op een zonnebril

Als lensdrager heb je het voordeel dat je een modieuze zonnebril kan dragen. En het is natuurlijk belangrijk om jouw ogen goed te beschermen tegen de zon. Daarom biedt Eye Fashion je een korting van 10% aan wanneer je een zonnebril bij ons koopt! Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Je kan alleen van deze aanbieding gebruik maken als je contactlensdrager bent en klant van Eye Fashion.

10% korting op halfjaarpakket

Schaft je een halfjaarpakket contactlenzen plus vloeistof aan, dan krijg je 10% korting op de totaalprijs. Een halfjaarpakket bestaat uit zes paar zachte contactlenzen plus een bijpassende vloeistof voor een half jaar. Jouw contactlensspecialist zal je hierover informeren.


Kinderen


Als je een kinderbril aanschaft bij Eye Fashion, dan krijg je de glazen gratis! Deze actie geldt het hele jaar, voor kinderen tot en met 12 jaar, en tot en met sterkte +/- 6.00 dpt. Kinderen hebben relatief vaak een nieuwe bril nodig; omdat hun sterkte niet meer klopt of omdat het montuur stuk is. Met deze actie van Eye Fashion blijft het aantrekkelijk om een (nieuwe) kinderbril aan te schaffen! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.


Studenten


Als je student bent dan krijgt je bij Eye Fashion 20% korting op het montuur bij aanschaf van een complete bril, en 10% korting op contactlenzen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. De korting is alleen geldig op vertoon van uw studentenpas en niet i.c.m. andere kortingsacties.


Medewerkers LUMC & Universiteit Leiden

Als je een medewerker bent van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) of de Universiteit Leiden, dan krijg je bij Eye Fashion 20% korting op het montuur bij aanschaf van een complete bril, en 10% korting op contactlenzen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. De korting is alleen geldig op vertoon van jouw medewerkerspasje en niet i.c.m. andere kortingsacties.