Collectie bekijken

Zonnebrillen

In onze webshop zijn zonnebrillen te vinden van meer dan tien verschillende merken. Ray Ban, Polaroid, Serengeti, Carrera, Calvin Klein en Persol zijn slechts een paar voorbeelden van goede kwaliteit zonnebrillen met een mooi design. De zonnebrillen die via de webshop worden gekocht, hebben een aantrekkelijke korting van maar liefst 15%!

Heb je een mooie zonnebril in onze webshop gezien, maar wil je deze graag eerst passen? Dan kun je naar één van onze winkels komen. Hier kun je uitgebreid zoveel zonnebrillen proberen als je wilt. Daarbij krijg je desgevraagd ook nog advies van onze gediplomeerde opticiens. 

Helaas zijn niet alle zonnebrillen die wij verkopen in onze webshop verkrijgbaar in alle winkels. Als je wilt weten in welke vestiging een bepaald artikel aanwezig is, dan klik je het artikel aan in onze webshop. Onder het kopje 'Winkelvoorraad' kun je vervolgens zien waar de bril verkrijgbaar is. 
 
Zonnebril op sterkte
Heb je een zonnebril gekocht in onze webshop en wil je hier graag glazen op sterkte in gezet hebben? Ga dan gerust, met jouw bril en aankoopbewijs, langs bij één van onze winkels. Onze medewerkers informeren jou graag over de mogelijkheden. 

Verrekijkers, Telescopen, Loepen, Thermometers & Weerstations

Onze gehele collectie verrekijkers, telescopen, loepen, thermometers en weerstations is aanwezig in onze vestiging 'Van der Wiel Optiek' in Leiden. Deze vestiging behoort tot dezelfde winkelgroep als Eye Fashion, maar opereert onder een zelfstandige naam vanwege het historische karakter van deze winkel. Van der Wiel Optiek is in de regio Leiden een begrip als het gaat om brillen, contactlenzen, optische hulpmiddelen, verrekijkers, telescopen en andere meteo-apparatuur.

Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen over de producten die zijn afgebeeld in de webshop, onder het kopje ' Accessoires'. Niet de gehele collectie is online verkrijgbaar. In de winkel heb je nog meer keus. 
 
Monturen
Onze monturen zijn alleen verkrijgbaar in de Eye Fashion winkels en zijn daarom niet online te bestellen. Een deel van onze collectie is op onze website te zien. Je kan natuurlijk op onze website alvast een kijkje nemen om ideeën op te doen. In de winkels is het aanbod nog groter!