Red Bull

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Red Bull

Red Bull introduceert een eigen zonnebrillen lijn: Red Bull Spect Eyewear! Een nieuw merk voor optimale prestatie en maximale stijl voor iedereen die het leven tot de max leeft. Gemaakt voor elke dag, alle seizoenen en voor alle plekken: Red Bull Spect Eyewear is jouw ideale teamgenoot!

Er zijn verschillende modellen: Wing 1, Wing 2, Indy, Bubble, Loop, Twist. Hieronder uitleg per model.

Wing 1
Dit model is klassiek, lichtgewicht en heeft een flexibel frame. Perfect voor snelle sporten door de metalen oorpootjes die je in en uit kan schuiven. Maar ook voor dagelijks gebruik. Het montuur van de Wing1 is vrij rechthoekig in vergelijking met de Wing2. 

Wing 2
Dit model is klassiek, lichtgewicht en heeft een  flexibel frame. Perfect voor snelle sporten door de metalen oorpootjes die je in en uit kan schuiven. Maar ook voor dagelijks gebruik. Bij de Wing2 loopt het model iets schuiner af en is daardoor minder rechthoekig dan de Wing1.

Indy
Het model Indy is stijlvol, lichtgewicht en heeft een sportieve uitstraling. Het montuur is buigbaar, ideaal voor stressvolle situaties als je op avontuur bent, maar ook voor het chillen in de stad. De pootjes hebben zachte rubberen onderkanten voor heerlijk draagcomfort en is anti bacterieel. Een zonnebril die goede grip heeft en goed blijft zitten tijdens het sporten. 

Bubble
Het Bubble model is sportief, lichtgewicht, flexibel frame en is ideaal voor een dagje naar de stad, maar voor avontuur. Een zonnebril die essentieel is voor men die van stijl en adrenaline houden. Door de rubberen onderkant van de pootjes glijd deze zonnebril niet gemakkelijk van je hoofd. Het model lijkt op Indy, maar de glazen zijn iets groter, maar wel kleiner dan die van de Twist.

Loop
Het Loop model heeft een ronde rechthoekige vorm. Gemaakt voor sport door het innovatieve buigbare plastic. Hierdoor zijn de pootjes alle kanten op te buigen, maar vormvast zodat ze weer in de goede positie terugbuigen. Het rubber op de pootjes zorgt voor een goede grip en is daarnaast anti-bacterieel voor extra hygiëne. Vormvast in warme en vochtige omstandigheden. Een zonnebril voor als je op avontuur bent, maar ook voor dagelijks gebruik.

Twist
De Twist is een sportief model, lichtgewicht en heeft een flexibel frame wat perfect past bij een dagje in de stad of onderweg op avontuur. Ideale zonnebril voor als je van stijl en avontuur houdt. Door de rubberen onderkant van de pootjes blijft deze zonnebril goed zitten tijdens het sporten en zweten. Het model is te vergelijken met de Indy, alleen deze heeft grotere glazen en andere kleuren van zowel het montuur als glas.