Serengeti

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Serengeti

Serengeti staat wereldwijd bekend om haar modieuze stijlvolle zonnebrillencollectie die technologisch het beste glas biedt, onder andere voor autorijden. De monturen van Serengeti zijn gemaakt van de beste materialen (o.a. kunststof, roetvrij staal en titanium) en zijn verfijnd, ingetogen en tijdloos. De glazen zijn helder, precies en bieden het hoogste kijkcomfort door de polariserende en fotochromatische coatings. 

Serengeti ontwikkelde een ongekende combinatie van fotochromatische technologie, polarisatie en het Spectral Control filter. Deze lenzen passen zich meteen aan bij veranderende lichtomstandigheden, zorgen voor significante vermindering van schittering en houden de z.g. blauwe waas tegen. Het resultaat is minder vermoeide ogen en een verhoogd contrast, zodat de ogen kunnen ontspannen en je tijdens het autorijden kunt genieten. Het bruine Drivers glas zorgt voor een ongeëvenaard contrast en sterk verbeterde kleurwaarneming door specifieke kleuren binnen het zichtbare gebied te filteren. Blokkeert het blauwe licht tot max. 96% en elimineert hierdoor kleurvervaging wat kan leiden tot vermoeide ogen. Het groene 555NM glas versterkt de groene en gele kleuren, wat zorgt voor een duidelijk contrast en helderheid.

Bij het ontstaan van het modemerk in 1985, wilde het Amerikaanse bedrijf zich oorspronkelijk toeleggen op het produceren van hoge-kwaliteit autoruiten. Maar als gevolg van succesvolle marktproeven werd een Serengeti brillen en zonnebrillen lijn geboren. Serengeti was direct na de oprichting populair vanwege hun ongelooflijke lens technologieën en geavanceerde ontwerpen. Serengeti was het eerste merk dat fotochromatische zonnebrilglazen aanbood, een technologie die toegepast wordt op zonnebrillen om felle lichtstralen te verduisteren. Dit betekende een revolutie in het autorijden en de coureur-sport. Het is daarom geen verrassing dat Serengeti nu de officiële leverancier van het Aston Martin Jota Sports Racing team is.